Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Apró szemölcsök a nemiszerv...

Apró szemölcsök a nemiszerv körül mitől?

Figyelt kérdés

Az tudni kell, hogy egy hónapja nagyon beütöttem magam odalent, zúzódás volt, rendesen be volt lilulva és fel volt dagadva. Pontosan nem tudom hogy rögtön ezután -e, mert nem vettem egyből észre, de valamikor ekörül kijöttek szemölcsök a hüvelyem mellett, néhány darab.

Azóta volt szexuális kapcsolatom is.

Ha HPV okozza (olvastam több helyen is), akkor az elég nagy baj, nem? Az a baj, hogy csak nagyon későre kaptam időpontot és tudom ezzel nem szabad várni...

2013. jan. 18. 11:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Na mit mondott az orvos?

Nekem egy éve van és nem múlik el, mindig vissza nő.

Condyline-t ír csak fel, sajnos. :S

2013. máj. 15. 13:46
 12/14 A kérdező kommentje:

szia! nekem elmúlt még télen mikor lefagyasztották, aztán visszajöttek de nem mentem vissza vele. most is van de kevés. sztem ezzel nem tudnak mit csinálni és fogalmam sincs mitől lehet de már megszoktam. sajnos:(

nekem a bőrgyógyász azt mondta h vmi fertőzés vagy ilyesmitől van és nekem nincsenek gyökerei a szemölcsöknek neked?

2013. máj. 15. 18:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Elvileg lennie kéne gyökereknek de én nem látom vagy nem tudom. De én nem akarok ezzel együtt élni, mert elkapja más is tőlem. :S
2013. máj. 15. 20:42
 14/14 A kérdező kommentje:
nekem azt mondta a dokinő hogy nem kapható el. barátomnak semmi baja pedig voltunk együtt ezalatt az idő alatt elég sokszor. hát menj el dokihoz azt tanácsolom. nekem amúgy kevesebb van már jóval. nekem még szalicilsavat írtak fel rá attól múlt el majdnem teljesen.
2013. máj. 18. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!