Méhnyakrák elleni oltást kaptam. Mit szabad és mit nem?
Figyelt kérdés
Két hete katam meg az első méhnyakrák elleni oltásomat és azt mondták, hogy fél évig nem lehet szexuális életem. Ebbe pontosan mi tartozik bele? Ha benedvesedek az is baj? Kérlek segítsetek.2009. aug. 30. 11:51
1/6 anonim válasza:
nem lehet? ezt ki mondta? és miért nem lehet??
csak azért kérdezem, mert én is kaptam oltást, és nekem ugyanúgy volt/van nemi életem mellette. Nekem egyébként nem mondtak semmit, csak beadták.
2/6 anonim válasza:
Ez hülyeség lehet mellette sexuális élte ugyanugy !
3/6 anonim válasza:
Az orvosodra kéne hallgatni, nem pedig az olyan véleményekre amik teljesen abszurdak, mint pl.hogy nem lehet fél évig szexelni.
eü-s
4/6 anonim válasza:
sztem azért mondják h nemlehet, mert ezt az oltás ajánlott még a szexuális kapcsolat megkezdése előtt beadatni, és végezni az oltásokkal, ha már van szexuális életed, vagy közbe élsz, akkor kb felesleges volt az egész.
szóval nem tilos, csak akkor értelmetlen az egész.
a benedvesedés pedig nem szexuális életet jelent, ezt úgyértik h ne szexelj. (péniszt ne engedj a puncidba)
5/6 anonim válasza:
Mikor én kaptam meg, annyit mondtak hogy az a legjobb ha az illetőnek nem volt még szexuális élete, utána viszont nyugodtan lehet, és amúgy a benedvesedés az nem tartozik bele, attól még nem hatol beléd a férfi
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az orvosom mondta,hogy ne éljek szexuális életet ezalatt a fél év alatt, mert elvileg nem szabad.
2009. szept. 6. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!