Mitol fajhat a mellem?
Figyelt kérdés
33 eves no vagyok. Eppen ket menstruacio kozott. A mellem ugy feszul es teltebb. Terhessegre gyanakodtam, egyeb tunet nincs, de a biztonsag kedveert csinaltam, par nap elteressel, ket tesztet. Mindketto egyertelmuen negativ. Mi okozhat meg mellfeszulest?2013. jan. 17. 15:16
1/1 anonim válasza:
Hormonális változás. Amiért negatív a teszt, még nem zárja ki, hogy nem vagy terhes. Van akinek sokáig nem mutatja ki a teszt. Bizonyosodj meg róla úgy, hogy elmész nőgyógyászhoz. A doki a melledet is megvizsgálja, ha nem lát terhességet, csak meséld el neki a problémád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!