Mi állhat ez mögött?
Figyelt kérdés
Az utóbbi 2-3 ciklusomban kb középidőben menstruációs görcseim, és hol barnás, hol egész piros vérszerű folyásom van. Fogamzásgátlót most szüneteltetem, mert azt gondoltam attól lehet, de megint előjött.2 szülésem volt, az utóbbi egy éve.2013. jan. 17. 15:13
1/2 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen csak középidős fájás és vérzés. Nekem egyetlen egy alkalommal volt középidős vérzésem és azóta nem. Nagyon megijedtem, de mondta a doki hogy előfordulhat ilyen.
2/2 anonim válasza:
Én még nem szültem, de nekem is volt közti vérzésem.Elmentem dokihoz, aki egy magasabb hormontartalmú fogamzásgátlót írt fel, mint a mostani.Azt mondta,h ez már nem elég a szervezetemnek,és ezért van közti vérzésem. Általában ez a leggyakoribb oka,de lehet más is.Nézd meg ezt az oldalt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!