Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem kéne már, hogy megjöjjön?

Nem kéne már, hogy megjöjjön?

Figyelt kérdés
13/L. Szeretném tudni h mik az előjelei meg ilyenek. Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. jan. 16. 15:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Legkésőbb 16 éves korig kellene megjöjjön, a mell kifejlődése után.
2013. jan. 16. 15:36
 2/13 anonim ***** válasza:

akkor már várhatod a menzeszed,ha:

- 2-2,5 éve nő a melled

- 1-2 éve van nyúlós vagy krémes folyásod(vagy már volt barna is)

- a szőrzet mindegy hogy mióta van. valakinek 2 évvel azután jött meg hogy el kezdett szőrösödni,nekem 4 éve már volt az első mensim előtt. a hónaljszőrt veheted külön. valakinek hónapokkal előtte kinő, a barátnőmnek csak az első menstruációja után nőtt ki egy szál(!),nekem meg már majdnem 3 éve volt előtte...

+egyeseknél a folyás megváltozik,több lesz és ragacsosabb. előfordulhat fájás,de a többségnek pszichés eredetűek a fájdalmak,mert már annyira várják hogy beképzelik maguknak. 2 ismerősöm is ilyen,de amúgy sokan vannak így,ahogy már írtam.

de az sem baj,ha 14 évesen jön meg,nekem akkor jött :)

14L

2013. jan. 16. 15:52
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2013. jan. 16. 15:55
 4/13 A kérdező kommentje:
Ja és barna- fehérv. átlátszonak miért kell lennie és mind kettőnek kell lennie ? És mit csináljak h mondjuk a suliba jön meg érzni fogom, mivan ha nem??????!!!! Help me !!!::(((((
2013. jan. 16. 15:58
 5/13 anonim ***** válasza:

Az átlátszó/fehér folyásra azért van szüksége a szervezetednek, mert ez védi meg a hüvelyed a fertőzésektől+tisztítja is azt. A barna folyás nem más, mint alvadt vér. Én azt javaslom, hogy tarts a sulis táskádban egy kozmetikai táskát, amibe teszel betétet, így ha a suliban jönne meg, nem kell cikis helyzetbe kerülni. Ha nagyon parázol, akkor használhatsz tisztaságit is, az első valószínűleg úgyis gyenge lesz. Időbe észre fogod venni :)

23/N

2013. jan. 16. 17:01
 6/13 anonim ***** válasza:

én nem vettem észre,csak utána fájt a hasam és egyből sok jött xd előtte másrészt a folyásom megváltozott(ultradurván nyálkás és sok lett,el se tudod képzelni!),ennek ellenére mégsem egyből menzeszre gondoltam :D

érdekes módon,amíg hordtam magamnál betétet,addig nem kellett,amikor meg már vészhelyzet volt,mert elhasználtam suliban,mert olyan erős volt,akkor meg persze mástól kellett kunyerálnom :( hát,ilyen az élet,irónikus.

persze ettől még lehet,hogy neked olyan lesz,mint a többségnek. de az is lehet hogy ilyen lesz,csak úgy tájékoztatásként mondtam :)

második voltam.

2013. jan. 16. 21:14
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszike a segitségeiket;;;))))))
2013. jan. 17. 17:08
 8/13 A kérdező kommentje:
Hát bizony elkezdődöt az első menstruáció és hát előtte 1 hétig fájt, görcsölt a hasam. Tegnap ( pénteken). Bát remélem be fog gyorsan állni és nem öszevissza fog megjövögetni :)......
2013. febr. 16. 15:33
 9/13 anonim ***** válasza:
Hát pedig 2-3 évig számíthatsz rá, hogy össze-vissza jön. Persze az is lehet, hogy hamar beáll. :)
2013. febr. 16. 15:42
 10/13 anonim ***** válasza:
na,meddig tartott? és megjött azóta?
2013. márc. 26. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!