Menstruáció! Ez normális?
Sziasztok! Májusban töltöm a 18. életévemet, 2007 áprilisa, azaz lassan 6 éve menstruálok. Lenne pár kérdésem.
-Normális, hogy soha, egyáltalán nem görcsölök? Se előtte, se közben, semmi bajom nincs, nem is venném észre, hogy megvan, ha nem véreznék persze. (Anyukámnak nagyon fáj még most is, van hogy fel sem tud kelni, és azt mondja, ennyi idősen még rosszabb volt neki. Egyébként a családban minden nőnek eléggé fáj, szóval nem hiszem, hogy genetika.)
- Elég erős a vérzésem. Ez ilyen idősen nem baj?
-6-7 napig van meg (mindenkitől, akit kérdeztem, azt mondja, neki 4, maximum 5 napig tart, beleértve anyukámat is, szóval ez sem hiszem, hogy örökletes.)
Volt egy időszakom, kb. 5 hónap, mikor egyáltalán nem jött meg, de akkor elmentünk orvoshoz, azt mondta, nincs ezzel baj, biztos azért, mert fogytam. Azóta helyrejött, de nem hinném, hogy ez miatt lennének a fentebb írt dolgok, előtte is jelentkeztek már. Engem leginkább az első (nincs fájdalom, egyáltalán semmi) idegesít. Lehet, hogy valami nem oké? Köszi előre is!
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!