Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelygombától késhet a mensim?

Hüvelygombától késhet a mensim?

Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 12:12
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
2009. aug. 29. 12:19
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Nekem is hüvelygombám van, és már kínoznak az előjelek, napokon belül megjön.
2009. aug. 29. 12:20
 3/5 anonim ***** válasza:
55%
2009. aug. 29. 12:20
 4/5 anonim ***** válasza:
72%
Második vagyok. Az elsőnek mondanám, hogy amit belinkelt, abban van egy orbitális nagy hiba, mégpedig az, hogy a hüvelygomba NEM nemi betegség. Én a strandon kaptam el, 3 évvel ezelőtt, azóta nem tudom kiirtani, de még soha nem késett miatta menstruáció. Lehet kapni viszont közös wc-től, közös törülközőtől is.
2009. aug. 29. 12:22
 5/5 anonim ***** válasza:
70%

A hüvelygomba valóban nem nemi betegség, sajnos te tudod rosszul. Vannak olyan gombafajták amik a vérből kerünek át nyálkahártyára.

Persze vannak tipikusan olyan gombaspórák amik nemi együttléttel, wc-ről és egyéb helyekről kap el az ember. De kb. ezermillió gombafajta támadhatja be a hüvelyt. Tartós antibiotikum kezeléstől is kialkulhat hüvelygomba.

csak ugye a hüvelyre "áttételeződött" gombát is nőgyógyász kezeli, hisz a hüvelyben okoz tüneteket.

27/eü.-s

2009. aug. 29. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!