A bal mellemben van egy kis csomó. Tegnap fájt, de ma már kevésbé. Igazából ma vettem észre, hogy ott van az a kis csomó.14 éves vagyok és kicsit félek, mert nem tudom mitől van ez:/ Mi ez? Mit csináljak? Nagy a baj?
Figyelt kérdés
2013. jan. 13. 22:06
1/6 anonim válasza:
Ha kétséged van, kérdezd meg anyukádat, vagy idősebb nőismerősödet. De orvoshoz is fordulhatsz. Inkább kétszer potyán, mint egyszer későn.
2/6 anonim válasza:
tini korban amikor nő a mell nagyon gyakori. Annó nekem is volt mindkettőben.
3/6 anonim válasza:
Szia! Azonnal orvos,ő majd megállapítja,hogy zsírcsomó,vagy komolyabb. Elküld mammográfiai vizsgálatra,nem fáj és tuti.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Még egy valami valamikor volt egy kis sárga valami a melltartómban De mostanában már nincs. Ez micsoda?
2013. jan. 13. 22:24
5/6 anonim válasza:
Nem fogja elküldeni mammográfiára 14 évesen. Eleve elötte uh van még ha kell is ilyen vizsgálat.
Kérdező az a sárga dolog nem tudom mi lehet azt érdemes lenne megkérdezni, na meg akkor egy uttal megkérdzheted ezt a csomót is de az tuti hogy hormonális korodból adódóan.
6/6 anonim válasza:
14 éves korban SZINTE elképzelhetetlen a rák. Arról ne is beszéljünk, ha már fájna akkor annak már régóta lennének más tünetei is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!