Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A mentstruációm első napján...

A mentstruációm első napján és előtte miért vannak különösen erős görcseim?

Figyelt kérdés
Már 3és fél éve menstruálok, és azóta kezdődtek a gondok, h.megromlott a családi viszony, és ezáltál megutáltam a nőisséget(kb2éve) Azóta volt h.kimaradt 3hónapra, de mégis voltak fájdalmaim/olyan volt mintha a hüvelyembe lenne vmi szúrós/.Ha megjön akkor úgy begörcsöl a hasam h.képes vagyok összeesni(pedig egyáltalán nem vagyok gyenge jellem)Nem tudom olyankor mi történik, csak azt h. minden elsötétedik, és h.nagyon nagy szenvedés ez nekem. Voltam nőgyógyásznál,de meg se vizsgált,csak kiírt egy nagyon erős fájdalomcsilapítót, ami igazán nem használ, csak elviselhetővé teszi valamennyire. És az érdekelne engem, h.ez most azért van velem,mert annyira elítélem a nőiességet, v.ez vmi betegség?
2008. jún. 1. 18:17
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el egy másik orvoshoz. Ha ő is azt mondja, hogy semmi bajod, akkor lehet, hogy idegi eredetű a fájdalomérzet. Lehet, hogy pszichterápiára kellene menned, mert akkor fény derülne arra, hogy miért fáj ennyire. Az már egy jó jel, hogy sejted, hogy attól lehet, hogy megutáltad a nőiességet, de lehet, hogy más is van a háttérben.
2008. jún. 1. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!