Milyen sport az ami megterhel egy lányt és kieshet a szüzhártyája? Ugrálo asztal vagy pl szoba bicaj az jó?
Lovaglástól, gimnasztikától is átszakadhat. De ettől még szűz maradsz, mert a szüzességet akkor veszíti el az ember, ha férfi nemiszerv beléhatol.
De semmi bajod sem lesz, ha átszakad.
Mensi alatt is lehet tornázni, sokaknak a torna enyhíti a mensis görcsöket. De azért ne a legerősebb napon csinálj 300 hasprést :D szóval mértékkel, amíg kényelmes.
Viszont azt nem értem, hogy : "Ugrálo asztal vagy pl szoba bicaj az jó?"
Ez nekem nagyon úgy jön le, mintha sporttal át akarnád szakítani a szűzhártyád :D vagy azért kérdezed, hogy "az jó"-e, hogy sportolásnak megfelel-e?
üdv.
9:24-nek Köszönöm a válaszod meg azt hogy meglletem vagy:) Nem pedig az idioták melett
Utolso válaszolonak meg annyit hogy azért kérdem h jo e az ugrálo asztal vagy a bicaj hogy atol nem lesz e semmi gond nem akarom átszakitani Isten ments!!!!!!
10:07es vagyok!
Nyugi, nem fog átszakadni, a szűzhártya elég rugalmas. Gondolj bele, hogyha a kisebb tamponok sem szakítják át, amik "átmennek" rajta, akkor egy kis bicajtól sem fog átszakadni. De még ha véletlen átszakadna is, akkor sincs semmi gond, mert attól még szűz maradsz. :) És bocsi, hogy félreérettelek.
Ne törődj a gonosz válaszolókkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!