Miért menstruálok 2 hetenként? Még mindig nem állt volna be?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, 12 és fél éves korom óta menstruálok. Egy ciklusom kb. 21-22, ritkább esetben 23 napos, ergo két hetenként (plusz 2 nap) vérzem. Én ezt túl gyakorinak tartom. Már voltam nőgyógyásznál, vettek vért, majd azt mondta, hogy vashiányom van, ez okozza a gondot. Szedtem vastablettát, de sem szedés közben, sem utána (miután helyrejött a vasam) nem volt változás. Ekkor visszamentem, felírt valami gyógyszert (nem tudom a nevét, de az biztos, hogy nem fogamzásgátló.) Rendesen, úgy ahogy az le volt írva végigcsináltam a kúrát. Szedés közben volt 28, de 32 napos ciklusom is. Most, hogy abbahagytam megint visszaállt a jó öreg 22 naposra. Miért? Ennyire bennem van még a kamaszkor, vagy valami komolyabb baj lehet? Más is van/volt hasonló helyzetben? Válaszokat előre is köszönöm!2013. jan. 11. 19:20
1/4 anonim válasza:
Szobatársam volt, hogy pontosan 21 naponta menstruált, neki így állt be. Pedig a 25-40-ig lenne a normális.
2/4 anonim válasza:
egy barátnőm volt igy, neki is adtak rá gyógyszert (nem tudom mit) és attól visszaállt, de neki elöte már pontos volt. Menj vissza az orvoshoz, hátha van más gyügyszer rá és az hátha segít. Olyna van hoyg valakinek a24 nap a nomrális de az a ritkább, általában van valami ok a háttérben.
3/4 anonim válasza:
hormonokat néztek vérbe? Gondolom nem, azt kellene megnézetni.
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, amint lesz időm visszamegyek. Eléggé idegesítő így élni, főleg, hogy elég erősen is van meg.
2013. jan. 11. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!