Lehet belőle valami baj, ha viszkettem nemi részen, fájt a közösülés, kevés fehér alvadt folyásom volt, azért bekentem lent Canestennel?
Gombára gyanakszom, az orvosom meg szabin van :( Először beültem kamillás vízbe, mert sokat is pisilek. Azután bekentem magam Canestennel.
Jó ötlet volt? Tudom hogy orvoshoz kell menni, megyek is hétfőn felhívom, mert addig nem lehet elérni :( Nem vagyok felelőtlen ember, párommal 4éve vagyunk együtt. És ilyen fájdalmas szeretkezésben még nem volt részem, abba is hagytuk, de ez szerdán és csütörtökön volt. Tehát kétszer :( Megijedtem, mert sosem volt még ilyen, bármit csinált nekem akkor is fájt :( Ma reggeltől rengeteget iszom (mert az utóbbi pár napban kevés folyadékot ittam) Wc-zek is félóránként. Arra is gondoltam, h lehet h kiszáradtam egy kicsit, és azért fájt odabenn...
Fél éve fog.gátlót szedek, és ettől kialakulhat a gomba is, utánaolvastam...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!