Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miert van ez? Reszletek lent

Miert van ez? Reszletek lent

Figyelt kérdés
Tehat tegnap este kb.8oratol nem volt menzeszem (ez a 3.nap volt), vagyis egy nagyon,nagyon keves es az is barnas szinu. Most delutan pedig megint elindult, ez pedig mar rendes piros szinu, ez miert van?
2009. aug. 28. 14:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem múlt hónapban volt olyan, hogy már azt hittem az utolsó cseppek lesznek, aztán a rákövetkező napon megint megvolt. Tovább is tartott 1-2 napnál,mint szokott,de nem történt semmi különmös(tudtom szerinten nem vagyok beteg,nem vagyok terhes).Jövő héten kell megint megjönnie, szóval kíváncsi leszek arra.!

AMúgy ez bármitől lehet, lehet h. két petesejted "halt meg".De szerintem várj vele még pár napot és után nézd meg, hogy történt e valami.Amúgy meg ha nagyon izgat a dolog, akkor hívd fel a nőgyógyászod, ő biztosan ad valami magyarázatot.

2009. aug. 28. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!