18 eves lany vagyok es nagyon fejletlenek a melleim, meg a legkisebb melltarto is nagy.. Vajon mi az oka? 40kg vagyok.
Figyelt kérdés
2013. jan. 10. 11:49
11/14 anonim válasza:
Néztem Neked a házipatikán, hogy mi lenne az ideális testsúlyod. Azt írják, hogy 49 kg a magasságodhoz képest. Szerintem ezt jó lenne megközelítened, mert egészségügyi gondokat is okozhat, ha túl sovány vagy. :( (Még akkor is, ha jelenleg még nem okoz.)
Szóval szerintem dietetikussal próbáljatok meg összeállítani valamilyen tervet, ami szerint étkezel és mozogsz. Szerintem a melleid is megnőnek, ha hízol 6-7 kilót legalább.
12/14 anonim válasza:
Nálam is ez van. Mondjuk én most 49 kiló vagyok és 19 éves. Az ideállis testsúlyom 56 kilo. Voltam én már 60 kilo is, meg terhes is, de akkor se volt sokkal nagyobb. Elég idegesítő.
13/14 anonim válasza:
háát...fogyelj...12,5 éves vagyok,157 cm,38 kg,és 70/a-t hordok,de már kezd kicsi lenni...csupán a genetika!:||
14/14 anonim válasza:
A menyemnek pici mellei voltak. Mégis olyan jó tejelő volt hogy rengeteg tejet eladott és nagyon jó áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!