Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » El fog múlni ez a szőrösödés?...

El fog múlni ez a szőrösödés? (lent)

Figyelt kérdés

Kb. 1-1,5 éve kedztem el erőteljesebben szőrösödni (előtte tök normális volt) és mostmár ott tartok, hogy mindenhol, de tényleg mindenhol szőrős vagyok (hasam, fenekem, hátam stb. nem erős a szőr, de sötét és nagyon látszik). Tudom, hogy ebben a korban meg vannak zavarodva a hormonok. Szóval ez idővel el fog múlni (azt tudom, hogy nem örökletes) vagy orvosi ségítség kellene? Mi a megoldás?

17/L

2009. aug. 28. 00:19
 1/5 anonim ***** válasza:

és a menstruációd rendben van?

ha nincs, akkor menjél endorkinológushoz, vér vizsgálat is legyen.

Több oka lehet a szőrösödésnek, az egyik a PCOS, olvass utánna, és ha úgy érzed h a tüntei illenek rád, akkor mindenképp menj endokrinológushoz.

2009. aug. 28. 00:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy ilyen típus vagy? nekem vannak ilyen bárányka fiú ismerőseim, háta, melle, feneke mindene vastagon sötét szőrös. Nyilván nem 14 évesen szőrösödött be annyira, hanem kicsit később. Olyan alkat.
2009. aug. 28. 00:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Tárgytalan lány vagy, orvos, késő van és Fnek néztem (második)
2009. aug. 28. 00:26
 4/5 A kérdező kommentje:
A menstruációm rendben van teljesen. A PCO-ról már hallottam és nem illenek rám a tünetek. Amúgy nem hiszem, hogy ilyen típus lennék, mert a csalában senki sem ilyen...
2009. aug. 28. 01:42
 5/5 anonim válasza:

Szedsz valamilyen hormontablettát? Attól is lehet. Nekem még mikor suliba jártam volt egy 16 éves osztálytársnőm.

Összejött egy fiúval, nagyon komolyra fordult a dolog, anyját kihagyta minden témából és valahonnan szerzett fogamzásgátlót, amitől aztán Ő is elkezdett szőrösödni, de olyan szinten, hogy rémes volt. Az arcán két oldalt, a tokája, a karja, amit mi láttunk persze, de gondolom máshol is.

Azért is gondolom, hogy ez hormonokkal függhet össze, de ha nem szedsz semmi ilyesmit, akkor is feltétlenül konzultálj orvossal, mert hát ez nem állapot és hogy időben tudják Neked kezelni.

2009. aug. 28. 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!