Miért nem jön meg a menstruációm?
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron kaptam meg elsőbb a menstuációmat,14 éves lány vagyok....Amikor legelsőbb megkaptam akkor kihagyott mindjárt az első után 5 hónapot..Akkor utána volt egy ideig (kb 4hónapig) rendszeressen..És mostanában meg mindig ugyvan,h megjön utána kimarad 1 hónapot,akkor megint megjön és most megint kihagyott..? : már ideges vagyok,mert a barátnőeimnek nincsenek evvel gondjai...miért van ez ? :(2013. jan. 6. 23:17
1/3 anonim válasza:
Menj el nőgyógyászhoz, ha ennyire rendszertelen. Nyilván hormonális zavar
(egyébként valamennyire lehet rendszertelen, főleg az elején)
2/3 anonim válasza:
Szia!
Az első 2 évben teljesen normális, ha csúszkál, ne idegeskedj :)
Ha elmész nőgyógyászhoz, akkor ne írass fog. gátlót, mert az még jobban összekutyulja a hormonháztartásod, főleg, hogy még nem is állt be rendesen! :)
Nem vagyunk egyformák, és attól, hogy a bnőidnek nincsenek ilyen zavarai, attól még másnak lehet :) Ilyen téren ne hasonlítsd magad hozzájuk!
Kérdezd meg anyukádat, hogy neki mikor jött meg, mikor állt be, mikor lett rendszeres. Az ő válaszai lehetnek mérvadóak :)
Remélem segítettem!
Vickey
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget :D És van egy jó híirem ... Reggelre megjött...:)Nagyon remélem,h mostmár valamennyivel rendesebb lesz :)
2013. jan. 7. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!