Mitől lehet alvadt vér a menzeszem alatt?
Kezdem az elején :
Amikor kellett megjött a menzeszem , (normális vérzéssel) de 2 napra rá , el is múlt .
/azt tudni kell a párommal babaprojekten vagyunk :) /
Eltelt 12 nap , és újra megjött . Most tartok a 7. napon . Az első 2 nap teljesen normális vérzés volt , viszont a többi napokon , a mai napot is beleértve , nagyon erős vérzésem van .
Görcsöl a hasam , van hogy elmúlik pár órára , de utána megint fájdogál .
Alvadt vért ébredés után vettem észre , most viszont már napközben is (konkrétan ma ) .
Terhes nem hiszem hogy lehettem , mert csináltam tesztet az utóbbi hetekben többször is ,és negatív volt mindd .
Szerintetek mi lehet a baj ?
A csalánlevél teát iszogatom mert vérzéscsillapító , talán hat , de nem kiabálom el , mert ez a mai alvadt vér ez megijesztett most .
Kérdéseim :
Szerintetek mi lehet a baj ?
Holnap elmegyek nőgyógyász dokihoz , ő így véresen nem vizsgál meg ugye ?
Üdv.: 27/N .
(még nem volt vetélésem,se gyerek sincs)
Ha meg jött a menses-ed és a HCG is negatív a terhesség illetve beágyazódás lehetősége is igen-igen csekély véleményem szerint (bár nem vagyok Nőgyógyász.) Az alvadt vér pedig nem feltétlenül pathológiás egy menses során.
Üdv!
Megvizsgál, pláne hogy 12 nap múlva jött meg, és bár leginkább azért, hogy ilyen erősen, alvadékosan.
Nekem elhúzódó vérzésem volt, akkor is megvizsgált.
Azt jelenti, hogy ez előfordul normális helyzetben is, nem kóros jelenség. Ha nem tud távozni a levált nyálkahártya a méhűrből, az ott ugyan úgy bealvadhat. Pláne erős vérzés esetén. Szóval itt inkább a késői erős vérzés az érdekesebb, mint az, hogy alvadékos... Bár, ha nem régiben hagytál abba esetleges fogamzásgátló szedést, az is magyarázhatja és ez esetben a felborult hormonháztartás következménye.
Üdv!
Köszi,így már értem .
Fogamzásgátlót már 2 éve abbahagytam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!