Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha menstruáció alatt szexelek...

Ha menstruáció alatt szexelek a párommal, milyen fertőzéseket kaphatok el?

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy menstruáció alatt veszélyes szexelni, mert nagyobb a fertőzés veszélye és akár azt is veszélyeztetem, hogy valaha teherbe essek. Szeretnék babát majd és nem szeretnék egy csúnya fertőzést. Ha tudjátok hogy milyen fertőzésre nagyobb ezekben a napokban esély kérlek írjátok meg! Illetve azt is, hogy tényleg nehezebb-e a teherbe esés később, ha a menstruációm alatt szexelek! Köszi.
2009. aug. 27. 12:55
 1/4 anonim válasza:
15%
nem tudom, de miért akarod hogy büdösen alvadtvérdarabkásan szeretkezzetek?
2009. aug. 27. 13:05
 2/4 A kérdező kommentje:

Ő nem bírja ki azt a pár napot sem. Meg azt mondja, őt nem zavarja.

Valaki esetleg tudja a kérdésre a választ?

2009. aug. 27. 13:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Akármilyen fertőzést elkaphatsz. Gombát, baktériumot stb..

Van egy másik betegség is, nem tudom a nevét, ami úgy alakul ki, ha egy leváló méh darabka visszajut vagy ott marad a méhedben és megragadva valahol el kezd nőni és elzár valamit. Ilyenkor műtét szükséges, de ez nem jellemző betegség.

A szex ilyenkor legfőképp azért veszélyes, mert nyitott a méhszáj és fel tud menni a baci a méhedbe aztán a petefészkedbe a petevezetéken és rossz esetben az alhasi szervekhez is eljuthat ezáltal. A teherbeesés attól lesz nehezebb, ha elkapsz valami betegséget ami károsíthatja a belső nemi szervedet, funkcióit. Ez veszélyes dolog. Ha csináljátok akkor csak tisztálkodás után vagy gumival, és csak azokon a napokon amikor nincs már olyan sok.

2009. aug. 27. 13:13
 4/4 anonim válasza:
vagy ha a barátod nem bírja ki, vannak más lehetőségek is amivel lecsillapíthatod
2009. aug. 28. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!