Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az elmúlt 1 hónapban kb...

Az elmúlt 1 hónapban kb mindenféle folyásom volt már, mégis mi lehet a bajom? Megint menjek el orvoshoz?

Figyelt kérdés

Még december közepén kezdődött az egész barna folyással és viszketéssel, aztán az utóbbi tovább romlott, de a folyásom átment sárgásba. A viszketés miatt nagyon szenvedtem, elmentem orvoshoz, aki kenetvétel nélkül írt fel kúpot meg gyógyszert hüvelygombára. Csak 1,5 hétre rá kezdtem el kezelni magam, mert közben megjött a menstruációm. Attól meg a gyógyszerektől elmúlt az erős viszketés, de enyhén még mindig viszket néha.

Kb 4 napja jött megint a sárgás folyás, ami tegnap átment rózsaszínbe és nem akar elmúlni...

Fogamzásgátlót nem szedek, a vérzésem rendszeres, szűz vagyok és még sose voltam beteg odalent.

Muszáj lenne visszamennem a nőgyógyászhoz?

2013. jan. 5. 19:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Olyan orvoshoz menj, aki kenetet is vesz és annak az eredménye alapján dönt a kezelésről.
2013. jan. 6. 08:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Előzőleg SZTKba mentem, de még úgyis 3 perc alatt lezavarta az egész vizsgálatot, hogy nem volt senki utánam a váróteremben... Tartok tőle, hogy a kenettel se foglalkoznának eleget, hogy tényleg kiderüljön, mi a baj...
2013. jan. 6. 21:31
 3/3 anonim ***** válasza:
A magándoki sem vesz minden esetben kenetet... Itt az lehetett a probléma, hogy a menszesz miatt 1,5 hetet csúszott a kezelés, ami alatt súlyosbodhatott a helyzet. menj majd vissza szerintem a dokihoz és kérj még gyógyszert, meg írass fel vele gynoflort, hogy visszaálljon a hüvelyflórád. nekem az orvosom fertőzések ellen még ajánlotta a frezyderm intim segítséget is, mert a meggátolja a gombák és baktériumok szaporodását.
2013. jan. 7. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!