Normális dolog hogy a mellbimbóm NAGY? Van ilyen "godnja"másnak is? Fiuk ez zavaró nektek?
Tehát ez a "szalámi mellbimbó"?:D
Hááát, nekem jobban bejön ami nem ilyen de pl volt barátnőmnek ilyen volt és amúgy k.rvajó csaj volt és mivel szerettem nem zavart. Nem emiatt lett vége :) (és mostanában sokat beszélünk ki tudja lehet újra összejövünk:P)
nekem is és engem is zavar,de probálok nem rá figyelni, mert sok lánynak ilyen. az én barátom a meg szereti iszt mondja h szép, ö elfogadta=)
de ha egyszer sok pénzem lesz tuti levágok a kerületéböl:D:D:D
jo csak vicc:P
Merthogy te komolyan vágatnál belőle? Gondolkozz kérlek, ez csak most kérdés...ha valaki megszeret majd, úgyis megszeret. Imádni fogja veled együtt.
Hogyan szoptatnád úgy a közös gyerekeiteket?! Lehet károsodnának a tejcsatornáid is.
Mondjuk nem tudom van-e egyáltalán ilyen műtét nálunk...
Bízz magadban jobban szerintem.
Én nem csináltatnám meg,azért kérdeztem az előző hozzászólót is,mert csodálkoztam h ilyen az eszébejutott...
Azért a válaszod engem is megerősített a hozzáállásomban,és egy kis önbizalmat is adott :)
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!