Ha bal oldalon a derektájékon érzek ilyen fájdalmat az minek a jele?
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 16:24
1/9 anonim válasza:
Elég sok minden lehet a vesebajoktól a terhességig.
2/9 A kérdező kommentje:
terhesség jelei itt mégis mire gondolsz?
2013. jan. 3. 16:29
3/9 anonim válasza:
Vastagbéltól a veséig bármi lehet, de egy sima kis szélgörcs is, ha nem múlik menj orvoshoz.
4/9 anonim válasza:
Arra gondolok, hogy amit írtál az 100 és 1 baj tünete lehet, semmit nem tudunk rólad, a körülményeidről, egészségi állapotodról, mióta tart és hogyan stb. ezért aztán nem is lehet válaszolni. Ne is várj ilyet.
Diagnosztizálni különben sem az interneten kell.
5/9 A kérdező kommentje:
hat 1től volt ez,lehet szilveszterkor fáztam fel, és ahogy mondtam bal oldalt derktájon alhasnál fáj egy pontban,holnap készülö orvoshoz megnézetni csak érdekelt hogy mire gondolhatok itt nemkértem konkrét diagnózist :)
2013. jan. 3. 16:48
6/9 anonim válasza:
Nem akarok vitatkozni, de nem azt mondtad, hogy 'bal oldalon, deréktájon alhasnál egy pontban' - akkor lehet pl. kismedencei gyulladás, a klasszikus felfázás, vesebetegség stb.
7/9 A kérdező kommentje:
semmi gond én írtam le rosszul,elnézést kérek,köszönöm a segítséget remélem semmi komoly baj nincs és hamar helyrehozható a dolog :S
2013. jan. 3. 17:07
8/9 anonim válasza:
Ha görcsöl, akkor no-spa vagy más gyógyszer, de a meleg borogatás is segít. A sok folyadék is alap, bármi is legyen a bajod. Jobbulást. :)
9/9 anonim válasza:
Ha még most sem jobb, akkor menj orvoshoz! Ő legalább biztosat tud mondani! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!