Hogyan gyorsíthatnám föl a menstruációt?
Figyelt kérdés
Szeretném hogy hamar elmúljon.Hallottam olyanról melegvizes palack.az tényleg jó?várom még az ötleteket,nagyon fontos!
köszi:)
2009. aug. 26. 12:20
11/13 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy miért kell lehurrogni a másikat! Képzeld el, hogy van olyan tabletta, amit a nőgyógyász ír fel (nem fogamzásgátló)de ez is hormonális tabletta. Előrébb hozza vagy épp kitolja, lerövidíti a vérzést. Ennyit okosok!
12/13 anonim válasza:
Ne hurrogjatok le, de nekem van egy trükköm, hogyan tudom három és fél napossá tenni az öt napot. Sok folyadékot iszom, főleg magnéziumos vizet és mentateát, mellette pedig szaladgálok, futkosok, tornázok. Sokkal hamarabb elmúlik, ráadásul kevésbé jár fájdalommal, mintha egész nap egyhelyben ülnék.
13/13 anonim válasza:
Az is jo,hogyha meleg vizben ulsz kb 20-30 percig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!