Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan tudom felhelyezni a...

Hogyan tudom felhelyezni a tampont?

Figyelt kérdés
Éppen hogy belemegy az egész a hüvelyembe, de beljebb már nem tudom. Olyan, mintha elakadna vmiben. Ellazulok meg minden, azzal nincs baj, legerősebb napon próbáltam a minivel. Kihúzni meg nem tudtam, csak úgy, hogy megengedtem a fürdővizet, beleültem és kihúztam. 14/L
2009. aug. 26. 11:23
 1/3 anonim ***** válasza:

énsem szoktam felnyomni a tampont, kb csak addig helyezem fel, h még a körmöm is belemegy a hüvelyembe. de nekem helyrerázódik magától :D te nempróbáltad? felrakod? és ficeregsz kicsit:D mész 3 kört a lakásban, vagy ilyesmi.

kihúzásnál pedig, ha érzed h mostéppen húzod ki, semmiképpen se feszíts rá, mert nem fog kijönni. biztos teis tudod mozgatni a hüvelyizmaidat, ülő helyzetben kipróbálhatod, h ráfeszítesz , mintha a fenekedre akarnál feszíteni, úgy csináld, és érzed h feszülnek. ha ha ezt érzed tampon kihúzásnál sürgősen engedd el magad :D mert így nemfog kijönni. ez a tamponos cuc pusztán csak gyakorlás klérdése, olyan nincs h vki nemtud tampont használni, de tud, csak belekll jönni.

2009. aug. 26. 12:27
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi, majd ha egyedül leszek majd mászkálok a lakásban egy kicsit :D
2009. aug. 26. 12:55
 3/3 anonim ***** válasza:

tampont mikro probálod felhelyezni ne egyenesen felfele told hanem picit hátra mert ugy nem fog elakadni semmiben.valózinű nem vagy elég nedves mert ugye a tampon felsziv belül minden folyadékot ugy mond és nincs mitöl csusszon:S kicsit várj még jobban megtelik rakj egy betét a bugyiba és menni fog,vagy pedig guggolj le és nyomd és ugy huzd ki!!

Hidd el menni fog csak belekell jönnöd!!!

Sok sikert!;)

2009. aug. 26. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!