Kemény a mellbimbóm! Mitől lehet?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. Az a problémám,hogy van,hogy órákon át megvan keményedve a mellbimbóm... De olyankor fáj is ha hozzáér a póló,de alapból is fáj,ha nem ér hozzá semmi...Nincs kiszáradva,nem fázok,nem vagyok felizgulva... Van,hogy napokig kemény és fáj,aztán elmúlik,de most megint olyan... Nem hiszem ,hogy nőne mert többször előfordult már 1 éven belül és egy cseppet sem lett nagyobb...2009. aug. 26. 10:36
1/3 anonim válasza:
valami betegség arra nem gondoltál?
2/3 anonim válasza:
Az egyik barátnőm amióta az eszét tudja, ilyen a melle, mindig meg van neki duzzadva. De neki nem fáj, tudtommal. szerintem normális dolog.
3/3 anonim válasza:
Szia.
Nekem is kemény a mellbombóm, pedig fiú vagyok... Ha hozzáérek akkor fáj de nekem hónapok óta folyamatosan kemény , nem múlik el...😳
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!