Még mindig vékony a méhnyálkahártyám?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Már egy éve menstruálok, de még mindig csak barnás (van amikor sárgásabb) folyásom van.
Azt olvastam, amíg még vékony a méhnyálkahártya, addig kevesebb vérrel jár a leválása, és amíg kijut a hüvelyen keresztül, addig lebomlik és barna lesz.
Mennyi idő alatt fog igazán megvastagodni? Kellene már aggódnom?
12/L
2013. jan. 1. 19:30
1/4 anonim válasza:
Szerintem ez hormonprobléma is lehet. Az lenne a legjobb, ha szólnál Anyukádnak és orvoshoz mennétek. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszi a választ, szóltam Anyunak. :)
2013. jan. 2. 13:47
3/4 anonim válasza:
Szia! :) Az első vagyok. Azért komoly dologra ne gondolj, mert nagy baj biztos nincs, de jobb ha orvoshoz mentek, mert biztosat csak ő tud mondani. :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked egész életedre!!! :)
4/4 A kérdező kommentje:
Jaj, köszönöm szépen Neked!
Viszont kívánom Neked is!
2013. jan. 2. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!