Segítség! Mitől van az, hogyha széthúzom a nagy ajkakat, akkor megreped ott bőr (kisajkaknál) ilyen hosszú csíkokban? Most kentem be canestennel, de már 1szer volt ilyen.
Aerius-t amióta szedem (allergiára) nagyon száraz vagyok,szinte nincs is folyásom,és párom is mondta,hogy alig nedvesedek be.
kenjem tovább,vagy nődoki? (még nemvoltam nődokinál)
(fog.gátlót szedek )
ha valakinek volt már ilyenje,könyörgöm írjon.
Sajnos segíteni nem tudok, bár szerintem mindenképp menj nőgyógyászhoz, ő majd megmondja, hogy mi van.
Egyvalami viszont szöget ütött a fejembe: Nem voltál még nőgyógyásznál. Akkor viszont hogy a fenébe szedsz fogamzásgátlót???
Csak helyeselni tudok, Azonnal menj el! ( :
Persze aludj reggelig még azért. :'DD
De ez nekem is szöget ütött a fejemben.. írd már le légyszives h is van ez. ( : És ha a gyógyszer sem a dokitól van, akkor nem lehet h a gyógyszerre vagy allergiás?! O.o
Szerintem csak ezzel a problémájával nem volt még a kérdező a dokinál, amúgy már biztosan volt! Nem?
De szerintem is ma mindenképp el kell, hogy menj!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!