Ez minden menstruáló nőnél így van? 12/L
Szia!
Szerintem nyugodtan beszélhetsz erről anyukáddal is :) Ha betétet, vagy majd később tampont használsz, és időben cseréled, akkor nem lesz olyan a bugyid, majd idővel kitapasztalod, hogy mikor kell cserélni. Ha pisilsz akkor igen, olyan, mintha véreset pisilnél, azt, hogy cseppen, meg max az elején érzed, amikor még erősebb a vérzés, de ez is teljesen normális :)
Nekem már a bugyim nem lesz olyan, mert betétet használok.
Amikor erősebben vérzek akkor igen a vizeletem is véres, mert ami kifolyt a hüvelyből vér az a vizelettel kimosódik a szemérem résből. Nem igazán érzem amikor cseppen, csak ha erősen vérzek és fel állok.
Akkor most a bugyidat vedd le, tusoljál le rendesen / kádba vízben ülve nem ajánlott ilyenkor fürödni /, tusfürdővel mosd meg a nemiszervedet is. Tiszta bugyit vegyél fel és ragassz bele egy egészségügyi betétet. Ezt 4 vagy 5 óránként cserélni. Este ismét zuhanyzás. A vér hamar megáporodik és büdös lesz az ember lánya, ezért javasolt ilyenkor a többszöri zuhanyzás. A bugyitat hideg vízben szappannal mosd ki, így kijön a vér belőle.
És persze a legfontosabb beszéld meg anyával a történéseket. Gratulálok, nagylány lettél !
Szia!
A bugyim már nem lesz olyan, tampont használok, éjjelre meg betétet bár olyankor van amikor megtelik egy éjszaka alatt és azért néha egy kis folt becsúszik.
Soha nem a normál méretűt használtam, hanem super plus-t mert az hosszú és teljesen jó.
A vizelet olyan mint ha véres lenne hisz keveredik, de nem érzem mikor cseppen.
Nem, ha használsz tampont/betétet. Ha úgy érted, hogy többfelé folyik-e, igen, a betét mindenhol maszatos lesz.
Azt igazából csak a pisi mossa ki, nem véreset pisilsz (mintha csúnyán felfáztál volna). De igen, úgy néz ki.
Én általában érzem amikor cseppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!