Terhesseg eseten himlo milyen veszelyekel jarhat? Ha meg nem voltam himlos de nagy esely van ra hogy elkapom.
Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 19:06
1/4 anonim válasza:
A rubeola jár veszélyekkel,de nagyon kicsi az esélye,hogy megkapod.Nincs ilyen járvány.Ha valakiröl tudod,hogy rózsahimlős (rubeola),akkor ne menj a közelébe.,és nem fertőzödsz meg.
2/4 anonim válasza:
Ha rubeolás vagy bárányhimlős valaki a családodból vagy az ismerőseid közül, messzire kerüld el! A rubeola bizonyítottan fejlődési rendellenességeket okoz, ilyenkor bizony nagyon javasolják a terhességmegszakítást. Vérből ki tudják mutatni, hogy fertőzött vagy-e, mert ugye van lappangási időszak is.
3/4 anonim válasza:
Annak idején a nővérem terhes volt és elkapta a rubeólát (himlőt), a gyereknem nem fejlődött ki a felső hámrétege és nincsenek körmei sem. Sajnos a nővérem bele is halt, ennek már 4 éve. Tehát vigyázz!!
4/4 anonim válasza:
ÚRISTEN!
én olvasgatok csak itt a fórumon, de nem tudom szó nélkül hagyni amit az utolsó írt!
Őszinte részvétem, bár nem most történt az eset a nővéreddel! Mélyen meghatott, borzalmas :(:(:(
Minden kismama kerülje a fertőzötteket, tanuljon ebből az esetből :S:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!