Szülés után 4 héttel szex közben a gátsebem nem tud felszakadni? Kb 5 percig varrt a doki mikor megszültem! 2 varratom már kiesett. Mennyi lehet még?
jajj nem tudom,miért mondjátok, hogy igenis igy meg úgy legyen. Igen, 6 hetet javasolnak az orvosok.De ez egy átlag gyógyulási idő. De akkor ti ugy gondoljátok, hogy napra pontosan amint betöltötte a 6.hetet,már szexelhet, és semmi baj, de ha elötte 2 nappal,akkor már baj lehet? minden szervezet más, mint ahogy a szülés és terhességek is.
Főleg,hogy óvszerrel gondolta a szexet.
Mi 3,5 hét után, óvszerral próbáltuk meg. Akkor fájt egy kicsit, abba is hagytuk. Majd 4 nap múlva ismét nekiláttunk, akkor már semmi baj nem volt, érzékenynek érzékeny volt, de semmi egyéb.
Kérdező szerintem te érzed,hogy a tested milyen gyorsan gyógyul, próbáljátok meg,szigorúan gumival, és majd meglátod. Nem hiszem, hogy a többi itt válaszoló el tudja dönteni, hogy fájni fog e neked,vagy ne adj Isten felszakad-e a seb, mivel mindenki más ütemben gyógyul, a méhszája sem ugyanannyi idő alatt záródik össze mindenkinek, és a méhlepény leválását követő méhfal seb sem gyógyul mindenkinek ugyanannyi idő alatt.
Gyerünk többiek, lehet lepontozni! :)
VISZONT ha még van varratod bent, akkor várd meg inkább mig kiesik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!