Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetséges, hogy a barátnőmnek...

Lehetséges, hogy a barátnőmnek tőlem van időszakos "húgyúti fertőzése"?

Figyelt kérdés
Eddig csak akkor jelentkezett, ha szex után nem ment el wc-re, de utoljára így is előjött. Esetek többségében véres vizelettel is jár. Ha használunk gumit, ha nem, előjön. Nekem nincs semmilyen fertőzésem tudtommal. Volt háziorvosnál, nőgyógyásznál, de sok hasznuk eddig nem volt.
2012. dec. 29. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen, azért van mert a mozgással a bacik feljutnak a hüvelyen.

Sok folyadékot igyon ( legalább 2 litert 1 nap és persze nem cukros löttyöt ) pamut alsót hordjon, lehetőleg kerülje a tangát, de ha muszály akkor az is pamut legyen. Tisztálkodjon rendszeresen, de ne vigye túlzásba,(szappant semmikép, intim lemosót inkább) és a hüvelyi ph-t állítsa helyre, és MINDIG menjen pisilni szex után, jönni fog az.

2012. dec. 29. 19:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Előzőhöz még annyit hozzátennék, hogy jó hatása van a tőzegáfonya kapszulának, megelőzésre is. Javaslom, hogy szedje a barátnőd.
2012. dec. 29. 19:35
 3/4 A kérdező kommentje:

Iszik tőzegáfonya teát, tisztasággal nincs gond. De akkor én nem lehetek az okozó?Naponta kétszer fürdök, szóval nálam sem lehet gond a higiéniával.

Eddig én is úgy gondoltam, hogy azért van, mert ha kihagyja a pisit, akkor panganak a baktériumok, amik feljutottak és elszaporodnak. De utoljára pisivel is előjött.

2012. dec. 29. 19:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Mint írtam, hiába vagy tiszta, amíg benne a bacik megvannak azt a ki-be mozgással feljebb toljátok és ott bejut a húgyutakba. A ph-ja enyhén savasnak kell lennie, valószínű ott van gond. A tőzegáfonyát tényleg kihagytam, én is szedem, de én kapszulába, tényleg sokat segített! :)
2012. dec. 29. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!