18 évesen hogy lehetek HPV-s?
Figyelt kérdés
A doki azzal hívott vissza rákszűrés után, hogy HPV-m van. De ez hogy lehet? Egyik előző partneremnek sem volt! (Csináltattak ők is tesztet) Egyáltalán hogy fertőz? Megfertőzhetem a páromat még óvszerrel is?2008. máj. 29. 20:52
1/3 anonim válasza:
Nem csak szexuális úton terjed, wc-n is össze lehet szedni. Az is elég ha megfogtál vmi olyat amin a vírus ott volt, és úgy nyúltál a nemi szervedhez. Nekem ezt mondták, mert nekem is 1 éve megállapították, hogy van. Az utóbbi 2 rákszűrő leletemen viszont már nem volt. Óvszerrel szerintem nem fertőzheted meg.
2/3 anonim válasza:
hpv-je van a sexuális életet élők közel 50-70%-nak,csak valakinek az immunrendszere hamar legyűri,vagy tüntmentes.....
3/3 anonim válasza:
De bizony, óvszerrel is megfertőzhet bárki bárkit! Mivel a bőr felület érintkezésével is tovább adható!! Viszont én úgy tudom, csak így nemi úton terjed valamint a bőr érintkezésével!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!