Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fájhat attól az alhasam...

Fájhat attól az alhasam (főleg ha már nagyon kell pisilnem), hogy gilisztás/férges vagyok?

Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 01:13
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
szerintem attól fáj, hogy nagyon kell pisilned..
2009. aug. 25. 01:24
 2/10 A kérdező kommentje:
Azt, hogy nagyon kell, nem úgy értem, hogy már majd bepisilek, csak már érzem, hogy kell..De szokott evés, ivás után is, vagy néha csak úgy magától.
2009. aug. 25. 01:28
 3/10 anonim ***** válasza:
mértnem mész el orvoshoz a gilisztáiddal?
2009. aug. 25. 02:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Gilisztád nem hiszem, de candida gombád lehet, hogy van. Vagy felfáztál. Ha csak simán pisilni kell, (nem nagyon-nagyon) akkor attól nem fáj. Irány az orvos.
2009. aug. 25. 07:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Lehet egy vírus is ami megtámadta a gyomrod és a beleidet.
2009. aug. 25. 09:27
 6/10 anonim ***** válasza:

Fájhat még peritonitistől, májtumortól, kezdődő ascitestől... Még vagy 230 okot fel tudok sorolni, de ezt nem az interneten át kell eldönteni. :)

Ahogy már javasolták, keresd fel a háziorvosod, és ha szükséges, a gasztroenterológust.

2009. aug. 25. 20:53
 7/10 anonim válasza:
Az biztos hogy nincs bélférged, mert akkor nem beszélgetnénk róla! Vszínűleg iszonyatos kínok között fetrengenél az ágyadban! Ha egész életedben előfordult hogy fáj a hasad, akkor csak gyenge a gyomrod! Minden más esetben menyj el orvoshoz, és megmondja mi bajod!
2009. szept. 1. 11:59
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség, amit az előző írt. Előző! Ha nem tudod milyen, akkor minek írsz ilyen dolgokat?

Nekem kiskoromtól nagyon sokszor volt férgem, és nem fetrengtem kínok között csak esténként nem bírtam aludni(bár az is kínos volt), mert annyian voltak, és csikiztek és undorító is. Ja meg a véremben háromszorosa volt mindig valami védekező sejt száma a normálisnak, de nem volt ártalmas, nem mondtak rá semmit. Miután székelek, mindig megmosom a végbelem, és amikor férges voltam olyankor direkt ki is mostam vízzel belül is, mert annyira idegesítettek, hogy ott ficánkoltak. Azt csináltam apukám tanácsára aki orvos, hogy egészbe megrágva!! ettem fokhagymát, persze csak hétvégén, mert a fokhagyma valamelyik alkotó eleme belemegy a véredbe és hiába mosol fogat, másnap is érezni. Kb. másfél nap amíg kiürül a fokhagyma...és ezt a kezelést addig kell csinálni(mondjuk mindennap megrágsz egy gerezdet, ha épp nincs másnap suli) amíg el nem tűnnek. Na meg azt is mondta apukám, hogy hiába vennénk gyógyszert, kiirtanánk őket, viszont a szervezeted még mindig nem immunis a férgek petéi ellen, ugyanis ez többségében gyerekbetegség, mert a környezetben mindenhol ott vannak a peték, és meg is esszük őket, csak nem mindenki lesz beteg, mert már védett, azt nem tudom hogy mi védi, de engem sokáig nem védett. Na meg a rendszeres kézmosás. Szóval hiába költöd a pénzed drága gyógyszerre, mert megkapod újra a petéket..visszafertőződsz..ezért sztem a fokhagyma olcsóbb is és egészségesebb is.:) Nekem amúgy a májam felé szokott fájni, amikor nagyon durva volt.:O meg olyan gyomorfekély szerű érzés volt a gyomromban, és még a hüvelyembe is felmászott pár girnyó..úgyhogy javaslom edd a hagymát, és ne hagyd h férges legyél, ahányszor visszajönnek annyiszor űzd ki őket!!

2010. júl. 23. 18:32
 9/10 anonim ***** válasza:
ja, bocs hogy leírtam a férgesség elleniséget, csak elég bajom volt tőle...de egyértelműen arról lehet eldönteni, hogy gilisztás vagy-e, hogy látod a székletedben, vagy úgy hogy éjszaka előjönnek a végbélnyílásnál petézni. ha galandféreg, akkor nem tudom, hogy fáj-e mert az elvileg nem jön ki (majdnem akkorára nő, mint az egész bélrendszered hossza:S)
2010. júl. 23. 18:36
 10/10 anonim ***** válasza:
de sokféle féreg van:S így tényleg nem tudjuk megállpítani, van olyan is amelyik a májban él és fájdalmat okoz...de van olyan is amelyik nem fáj
2010. júl. 23. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!