Fogamzásgátlóval vagy nélküle?
3 hónapig szedtem Dienillet,tegnap hagytam abba.Többek között a doki szőrösödés miatt írta fel ezt nekem,meg fogamzásgátlás céljából persze,viszont a hangulatom folyton nagyon rossz volt tőle,híztam,mióta nem óvszert használunk,minden féle fertőzést össze szedek.Pozítiv hatása,hogy sokat nőtt tőle a mellem,és kevésbé nő a szőröm,de nekem nem ér ennyit az egész.Holnap megyek vissza,beszélek a nőgyógyászommal,abba szeretném hagyni.Szerintetek jó döntés?Vagy mással próbáljam meg inkább?
19/L
Ha nem szeretnéd, ne szedd! Ha nem érzed jól magad, amikor szeded, akkor ne szedd. Ez nem olyan dolog, amit muszáj.
Amúgy a hízás az nem valószínű, hogy a gyógyszertől van, mivel a mai modern fogamzásgátlók már annyira minimális hormont tartalmaznak, amitől nem hízik meg az ember.
A másik, hogy fertőzést nem csak a párodtól és nem csak szexuális úton tudsz összeszedni, erre azért a gyógyszer nélküli időszakban is figyelj!
Amúgy a Dienille nekem sem jött be, nem volt tőle vérzésem, nekem is írtak másikat.
Hát ezt neked kell eldönteni.
Ha annyira akarsz, akkor próbálkozz másik tabival, de nincs garancia arra, hogy az majd jobb lesz.
Mindegyik tabletta hajlamosít a fertőzésekre, mert megváltoztatja a hüvely pH-ját. Igazából az összes mellékhatás, amit felsoroltál, bármelyik tabi mellett előfordulhat, nem csak ennek a fajtának a sajátja.
De persze lehet, hogy másik be fog jönni...
Ahogy érzed.
Az, hogy sok fertőzést szedsz össze nagy valószínűséggel nem a fogamzásgátlótól van, illetve csak közvetett összefüggés van a kettő között.
Amióta nem használtok óvszert, a barátod spermája bejut a hüvelyedbe, ami viszont megváltoztatja a hüvelyed ph értékét (lúgosít), ezért a gombák és bacilusok könnyebben tudnak szaporodni. Ezt a problémát a másik fogamzásgátló sem fogja megoldani. Ilyen esetben használj olyan készítményt, ami visszaállítja a normál ph értéket.
Utolsó: Ilyen esetben minden gyereket akaró nő fertőzésektől szenvedne...
A tabi változtatja meg a hüvely pH-ját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!