Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikortól kezdődik el a peteéré...

Mikortól kezdődik el a peteérés? átlagosan korban kb

Figyelt kérdés
Eddig soha nem tapasztaltam ilyet h szurdogált volna a petefészkem és barna folyás is volt és azt mondták nekem ez lehet peteérés is eddig mért nem éreztem előtte ilyet?
2012. dec. 25. 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:
6-18
2012. dec. 25. 20:15
 2/5 anonim ***** válasza:
10-
2012. dec. 25. 20:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Életkorra kérdeztél rá?

12-13 ves korban átlag, de 16 éves korig bármikor.

Egyébként a peteérés a menzesz első napja után megkezdődik és a ciklus első 2 hetében zajlik le, majd amikor megérett a tüsző, akkor megreped és kiszabadul a petesejt. Ezt ovulációnak is nevezzük. Ez a 14 nap táján szokott nagy átlagba bekövetkezni, előtte levő napokban van aki érez ilyen szúrkálós fájdalmat. Vannak nők akiknek ilyenkor még közti vérzés is jelentkezik 1-2 nap, kevesebb jóval mint a menstruációs vérzésnél és csak ilyen barnás pecsételő jellegű.

2012. dec. 25. 20:24
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat már nagyjából 2 hete enyhén szurkál a petefészkemnél nemm tudom mi lehet
2012. dec. 25. 20:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Menstruálsz már? Sok nő nem érzi, van aki meg igen. Ember függő. Ha még nem emnstruálsz akkor hamarosan meg fog jönni de lehet lehet ez még nem peterés volt. Mindenesetre dolgozik a dolog az biztos, hordj magadnál betétet és váltó bugyit hogy ne kerülj kellemetlen helyzetbe.
2012. dec. 26. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!