Mi lehet a bajom? (havi baj)
Figyelt kérdés
3 hónapja nem szedem a fog.gátlót.elősször rendesen megjött.Most meg( bababizniszen vagyunk és együtt voltunk egy esélyesebb napon.)most meg késett is,több mint 1 hetet. És már kb 3-4 napja csak kis rózsaszínes "folyás" volt mikor pisiltem,de többnyire reggel. Tesztet nem csináltam mielőtt ilyen jelentkezett.mert mire meg kellett volna jönnie rá olyan 3 rapra megbetegedtem(elment a hangom...)és így feleslegesnek tartottam.2012. dec. 25. 18:05
1/3 anonim válasza:
Nem nagyon értem... azért nem csináltál tesztet, mert elment a hangod??
2/3 anonim válasza:
Én sem értem. Azért nem teszteltél, mert megfáztál?
3/3 A kérdező kommentje:
Egy az,mert 3-4 nap késésnél még nem feltétlen arra gondol az ember,hogy baj van.
Kettő,mivel erős gyógyszereket kaptam nem akartam míg szedem őket.
De tudom mi van vagy így,hogy "van"ez a rózsaszín akármi és,h.jó lenne-e a teszt.
és nem azért nem csináltam tesztet mert elment a hangom. Fentebb leírtam. Bocsi ezt kihagytam a magyarázatból.
2012. dec. 25. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!