Hogy hívják azt a terméket ami a gombás és bakteriális fertőzésekre is jó? (hüvelyi)
Én a Betadine hüvelykúpot ismerem.
Ez jódot tartalmaz, jód érzékenyek nem használhatják. Valamint tisztasági betétet érdemes használni, mert megfogja a fehérneműt.
A Lactofeel gél is hatásos, az által, hogy visszaállítja a hüvely savas pH-ját.
Támogatom a felettem írót.
Ahogy elnézem, még sosem volt gombás fertőzésed, már pedig az ilyen kúpok és krémek csak azoknak van, akiknek már volt korábban. Én pl. Canestene-t vettem, mikor nem volt lehetőségem nőgyógyászhoz menni, de csak a viszketést enyhítette. Mire eljutottam az orvosomhoz, várt rám egy hetes kúra kúppal és krémmel.
A lényeg, hogy mindenképp menj el a nőgyógyászhoz. Ha teheted, magánorvoshoz járj.
Na most ezt miért is nem írtad eddig? :)
Ha külföldön élsz, ott vagy bejelentve, tudnod kell, hogyan működik az ottani egészségügyi ellátási rendszer. Nyilván ott is van a kórházban nőgyógyászati szakrendelés, ahová vagy már előtte fizeted a TB-hez hasonló járadékot, vagy a vizsgálat/kezelés után kell fizetned.
Amúgy nem kötekedni szeretnék, de legalább magyar csatornán láttad azt a terméket? Mert ha nem, akkor ebben kétlem, hogy segíteni tudnánk megfejteni. Google-ben kerestél már?
Mindenesetre én orvoshoz mennék, mert tényleg nem gyerekjáték a hüvely rendellenessége, bármely apró dologról is van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!