Mell masszírozástól sokat nőhet a mellem?
Figyelt kérdés
Hízástól is? Mert én hiába zabálok, olyan a testalkatom van hogy nem tudok hízni.:( Ha a barátom masszírozná, úgy nőne?
14,5/L
2009. aug. 24. 12:32
11/14 anonim válasza:
Nem hiszem, különben a nők kérnék meg úton útfélen a férfiakat, hogy fogdossák a mellüket. Orvosi szempontból azt tudom mondani, hogy ennek semmi hatása sincs, nő magától, terhesség utánra éri el a végleges méretét és fejlettségét. De ha élvezed, akkor masszírozd, illetve masszíroztasd. De ne várj növekedést ettől.
12/14 anonim válasza:
Istenem, ilyen .@#. kérdést!!
Na figyelj csak: A mell SEMMITŐL SEM FOG MEGNŐNI.(kivéve kamaszkorban, amikor változások zajlanak le a testedben)
Sőt!Ha masszírozod, még "fogyhat" is egy -kicsit- melled. Ugyanis az ugye zsírszövetből, és izomszövetből áll, és a has is, azért szokták masszíroztatni a hasat.
13/14 A kérdező kommentje:
Jó, bocs mindenkitől hogy megkérdeztem-.-"' kérdezni szabad nem?...csak én ilyet hallottam, most már értek mindent na...
2009. aug. 25. 15:28
14/14 anonim válasza:
szerintem ez másokat is érdekelne.-.- nem kéne ilyen felesleges válaszokat adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!