Mell masszírozástól sokat nőhet a mellem?
Figyelt kérdés
Hízástól is? Mert én hiába zabálok, olyan a testalkatom van hogy nem tudok hízni.:( Ha a barátom masszírozná, úgy nőne?
14,5/L
2009. aug. 24. 12:32
1/14 anonim válasza:
az én párom az agyamat szokta masszírozni és tényleg hatásos, már kitüremkedések vannak a fejemen és rohadtul fáj ahogy nyomja a koponyám, mert már nem fér el bent
2/14 A kérdező kommentje:
Kösz a választ --.--"
2009. aug. 24. 12:36
3/14 anonim válasza:
úgy 30 év múlva biztosan meglesz a hatása
4/14 anonim válasza:
Először is még fejlődésben vagy bőven, lehet hogy 100/d-s melled lesz 23 éves korodra,.
Amúgy meg mielött azért ilyet kérdezel, annyira már ebben a korban is belegondolhatnál, hogy ne égesd be magad, ilyen logikátlan kérdéssel, szerinted ha masszirozod a csöcsöd, mitől indulna növésnek? vag aki álladóan massziroza annak egyszer akkora lesz majd mint a föld? Szóval egy kis gondolkodás elötte és akkor nem néznek majd síkbutának.
5/14 A kérdező kommentje:
Barátnőm is ezt csinálja, és feltűnően sokat nőtt tőle...
2009. aug. 24. 12:40
6/14 anonim válasza:
Gondolom barátnőd veled egykorú, tehát fejlődésben van a szervezete, így azért nőtt.
7/14 anonim válasza:
Szerintem barátnődnek nem a masszírozástól nő, hanem csak most kezdett el növekedni. Gondolj bele: miért plasztikáztatják annyian, ha már a masszírozástól nő? logika, könyörgöm...
8/14 anonim válasza:
Persze:)) Meg ha borogatod lehet el is múlik!!!
9/14 anonim válasza:
Középsikolás leszel mindjárt és nem tudod hogy 14 évesen fejlődésben van egy szervezet? Na ilyeneket még általánosban tartanék.....
10/14 anonim válasza:
Én a szoptatás miatt sokat kellett masszirozzam a mellem és még mindig kicsi, pedig már 2 gyereket szoptattam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!