Ez lehet HIV? Úgy félek.
Először is légyszíves ne ítéljetek el, én már elítéltem magamat. Legközelebb nagyon fogok vigyázni, soha többet nem kerülök ilyen helyzetbe.
2 hete egy buliban orálisan kielégítettem egy fiút óvszer nélkül. Utánanéztem a tüneteknek, lehet láz, izomfájdalom, kiütések, végtagfájás, hányinger, hasmenés, de van, hogy semmi. Ma egy kicsit gyengének érzem magam, egy-két helyen izomlázszerűséget érzek. Tegnap este felfúvódott a gyomrom és volt egy kis hányingerem meg nagyon fáradtnak éreztem magamat, fél kilenckor lefeküdtem. De ez simán lehetett a tojástól, ami vacsorára ettem, nem mindig bírja a gyomrom. A gyengeség lehet attól, hogy másfél hónapja napi 5-6 órát alszom maximum és elég sok stressz ért, ráadásul egy szabadnapom van csak egy héten. Az izomfájdalom lehet attól, hogy fizikai munkát végeztem aznap, bár nem éreztem megterhelőnek. A csípőmön pár napja kijött egy pattanás, kb egy cm. De a HIV kiütések szerintem nem ilyenek, bár ez nem teljesen egyértelmű számomra a netes leírások alapján. Egyébként a szobatársam lázas beteg, simán elkaphattam tőle valamit. Meg az is lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, amikor először használtam tampont, akkor is elhitettem magammal, hogy menstruációs TSS em van és elég rosszul voltam. Olvastam, hogy a vírus már 2 hét után kimutatható modern módszerekkel, ezért ma reggel elmentem a dokihoz, de eredmény csak 3 hét múlva lesz. Külföldön vagyok, itt így szokás. Addig marad a rettegés. Amúgy nagyon enyhék a tüneteim, más körülmények között fel sem tűnne, bevennék egy c vitamint megelőzésképpen és mennék a dolgomra. Csakhogy most rettegek. Annyira hülye voltam, egy tíz évesnek több esze van, mint nekem.:(
szerintem meg csak szimplán hipochonder vagy. inkább azt kéne kivizsgáltatni.
ha a srác hiv-es lenne,akkor azért lett volna annyi esze hogy nem engedi az orális szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!