Pont ma jött meg a menzeszem, de ma indulunk a velencei tóra nyaralni. Van ott termálfürdő is. Tanponnal fürödhetek?
Persze(:
Csak 2óránként ellenőrizd,nehogy megteljen.
Jó nyaralást!;)
Sosem menstruáltam, tehát elvileg nincs semmi jogom beleszólni, de egy dolgot nem értek:
ilyen kérdéseket manapság a lányok miért nem az anyukájuktól vagy a nagymamájuktól kérdezik meg. Régen ezeket a titokzatos "női" dolgokat a családban meg tudták oldani. Amikor "sutyorogtak a lányok", minden "fiú tudta, hogy "orrod tőle foghagymás" és nem volt szabad belehallgatni, határozottan elzavartak. Ma már nincs kivel beszélni ilyenekről a lányoknak? Ilyen pocsék lett volna a világ?
Az emberek ennyire nem beszélnek már a saját családtagjaikkal?
Természetesen minimálisan fertőzés veszélyes, de ha neked erős a"szervezeted" és nem szoktál mindenféle fertőzést elkapni, akkor elég nagy az esélye, hogy most se kapj el semmit.
A nem menstruáló csajnak pedig, hogy 21 vagyok, de nekem se anyám, se nagyanyám nem használt tampont, akkor hogy én pl hogy kérdezzem meg őket ilyenekbe, mikor ebbe nem lehetnek tapasztaltak, főleg, hogy nem is élek velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!