22 éves korban nőhet még a mell?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, már jó ideje 70/A-s melltartót hordok, úgy gondoltam, ebben a korban már mellnövekedésre nem számíthatok. De egyik napról a másikra elkezdtek megnőni a melleim, persze, nem lett számokkal nagyobb, de még a barátom is észrevette, akivel mindösszesen 2 hónapja vagyunk együtt. :D Szóval tényleg elég szembeötlő a különbség, terhes nem vagyok, fogamzásgátlót még nem szedek. Viszont iszonyatosan feszülnek a melleim, normális ez?2012. dec. 21. 18:22
11/12 engedhi tresholl válasza:
annál szebb minnél nagyobb
12/12 anonim válasza:
Utolsó, ez a te véleményed... szerintem te nem vagy tisztában a női testtel...Miért lenne már szebb, minél nagyobb? Nagy (már fiatalon is lóg...):
[link] (ez számomra aránytalan a testéhez)
Átlag méret v. kisebb:
Szerintem a nem nagy melleknek több esélyük van rá, hogy esztétikusabbak legyenek.
Nekem is átlag (70B kicsit kicsi rám), és nem akarom, hogy többet nőjön, mert vékony alkat vagyok.
Csak azért szóltam bele, mert nem szeretem, hogy olyan férfiak, akik kb. sose láttak még meztelen nőt, beleszólnak, hogy "nagy mell így, nagy mell úgy", aztán elrontják a nők önértékelését a buta elvárásaikkal. Az én barátomnak inkább a kis mellek tetszenek. Azt mondja, a nagyoktól fél. :D
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!