Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Késik a mensim, gyógyszer...

Késik a mensim, gyógyszer mennyire befolyásolja?

Figyelt kérdés
legutóbb október közepén jött meg. miután be kellett vennem egy eseményutánit (szerdán vettem be a gyógyszert, vasárnap megjött) azóta semmi.. még hozzá kell tenni, hogy előtte két évig szedtem fogamzásgátlót, és előtte sem jött meg rendszeresen. létezik, hogy ennyire befolyásolja és emiatt késik ennyit??
2012. dec. 20. 23:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, sőt! Már maga a fogamzásgátló abbahagyása után is előfordulhat, hogy egy ideig nem jön meg, aztán még egy hormonbomba... várj még, aztán ha nem jön meg, menj dokihoz. Mivel kívülről kaptál hormonokat, elképzelhető, hogy a szervezet leáll a termelésükkel, és abbahagyáskor kell neki idő, amíg magához tér.
2012. dec. 21. 07:27
 2/2 A kérdező kommentje:

igen, már tervezem a dokihoz menetelt.. meg gondolom, ha baj lenne, akkor annak már más jelét is tapasztaltam volna.. úgyhogy megnyugtattál:)

köszönöm a választ!:)

2012. dec. 22. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.