A hüvelynyílásom és körülötte nagyon viszket, és nagyon fájdalmas a pisilés is. szerintettek ez mi lehet?
Figyelt kérdés
#hüvely #visszket
2012. dec. 20. 12:08
1/9 anonim válasza:
Talán hüvelygyulladás, de mindenképpen orvoshoz kell menned, mert biztosat csak ő tud mondani! Itt csak tippelni lehet, de annak meg semmi értelme! :)
2/9 A kérdező kommentje:
voltam kb. 1 hónapja hasonló tünetekkel csak akkor a hasam is fáj és akkor azt mondta, hogy fel vagyok fázva ne izguljak. Írt gyógyszer beszedtem de most megint lett vmi.
2012. dec. 20. 12:15
3/9 anonim válasza:
Első vagyok. Még karácsony előtt menj vissza a dokihoz! :) Békés, boldog, szeretetteljes karácsonyt kívánok Neked!!! :)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ.
Boldog Karácsonyt és új évet
2012. dec. 20. 12:21
5/9 anonim válasza:
Neked is az eddigieknél is sokkal boldogabb új évet kívánok! :) Megint az első voltam! :)
6/9 anonim válasza:
Keresd fel megint a nőgyógyászodat. Sajnos ez lehet felfázás is vagy hüvelygyulladás. Én ilyen esetekben mindig elmegyek plusz előveszem a frezyderm intim segítséget, amit az orvosom ajánlott, mert az megállítja a bacik szaporodását és enyhíti a tüneteket.
7/9 A kérdező kommentje:
az a baj hogy az elsőbenyomás a dokiról elég rossz volt és nem szivesen mennék vissza :/
2012. dec. 20. 15:43
8/9 anonim válasza:
Az első 3 válasz írója vagyok. Akkor menj másik orvoshoz, de ezen csak a doki tud segíteni. :)
9/9 A kérdező kommentje:
igen az lesz keresek egy másik orvost így nem maradhatok
köszi a válaszokat
2012. dec. 20. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!