Mitől viszket ott lent nagyon?
Figyelt kérdés
16éves szűz lány vagyok és alul folyton viszket ndg valami sárga büdös nem tudom mi jön belőlem, vagyis az van a bugyimon. Látszóleg semmi nem látszik de már nem bírom, mit csináljak?2012. dec. 18. 18:24
2/5 anonim válasza:
El kellene igen sürgősen csattogni egy nőgyógyászhoz,mert ez nagy valószínűséggel egy jó kis fertőzés. Ezt otthon kikezelni nem tudod, és minél tovább vársz vele, annál rosszabb lesz!
3/5 anonim válasza:
Gombaféle is lehet akár. El KELL menned a tini ambulanciára nőgyógyászhoz. Nem kell tőle félned, vizsgálat nem fáj, kicsit kellemetlen, én párszor túléltem itt vagyok. Mindenképp doki, mert a hanyagolt betegségeknek, fertőzéseknek igen súlyos és visszafordíthatatlan következményei lehetnek! Akár meddőség is! Ha beutalót kérsz a körzetitől azonnal fogadnak! (1x nekem is azonnal mennem kellett, nem volt időpont csak 3 hónapra rá, beutalóval rögtön fogadtak). Irány a doki!
24!N
4/5 anonim válasza:
Összeszedhettél valami fertőzést. Ehhez nem kell szexuális együttlét, elég akár ráülni nyilvános wc-ben az ülőkére, de akár magától is kialakulhat pl nem megfelelő higiénia, nem megfelelő tamponhasználat és számos egyéb ok miatt. Szólj anyukádnak, ő majd kér neked időpontot nőgyógyásznál. Gondolom még nem voltál, de nem kell aggódni, nem fáj a vizsgálat, és anyukád is elkísérhet akár. Magától nem fog elmúlni, csak rosszabb lesz. Komolyabb problémákat is okozhat egy kezeletlen fertőzés, úgyhogy ne próbáld elsumákolni.
5/5 anonim válasza:
Még karácsony előtt menj orvoshoz! :) Boldog karácsonyt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!