Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Darabos vérzés menzesznél?

Darabos vérzés menzesznél?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tapasztalt valaki olyat már közületek, hogy nagyon darabos a vérzése? Öklömnyi darabok távoztak a vérzésemnél, éreztem, ahogy kicsusszan. Bocsánat a plasztikus megfogalmazásért! Terhesség esete nem áll fenn, abortuszom sem volt, átlagos 28 napos ciklus, tampont 2 óránként cserélem, nem értem mi lehet ez. Szerintetek normális?

2012. dec. 18. 12:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ökölnyi darab már nem normális. Menj dokihoz!
2012. dec. 18. 12:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Ciszta, mióma könnyen okoz ilyet.

Menj nőgyógyászatra!

2012. dec. 18. 12:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem normális, ha tényleg akkora nagy darabok jönnek belőled. Kisebb darabok szoktak jönni, az normális, de ha nem túlzol, akkor menj el orvoshoz, nehogy valami nagy baj legyen.
2012. dec. 18. 12:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat lányok! Sajnos nem túlzok, kisebb darabok régen is előfordultak, de ez most durva volt nagyon. Lehet, hogy fejlődő mióma, és egyre nagyobbak az így távozó darabok. Felkeresek egy nőgyógyászt.
2012. dec. 18. 12:11
 5/5 anonim ***** válasza:

a tampon egészségtelen!!!

[link]

2012. dec. 19. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!