Ha gombás fertőzésem van és nem kezelem, lesz komolyabb következménye?
Pl.: Hüvelygomba, lábgomba...
Nem azért mert nekem van ilyen, hanem azért mert kíváncsi vagyok.
Hát, ha gombás fertőzésed van, az nagyon viszket, így nem hiszem, hogy képes vagy nem kezelni. Valamint, minden gombás fetőzés fertőző, így, ha nem kezeled tovább fertőz.
A hosszas kezeletlen hüvelygomba akár meddőséghez is vezethet.
hát eléggé elszaporodnak és majd meg lehet örülni a viszketéstől és egy idő után baromira bepirosodik (repedezhet is) és fájdalmassá válik.
Szóval minél hamarabb elkell kezdeni kezelni
IGEN!
Ezt mihamarabb kezelni kell!!! Azért, mert amikor a tünetek megjelennek, általában csak a hüvely legalsó része fertőzött, viszont, ha nem kezded időben a kezelést, egyre feljebb és feljebb kúszik a fertőzés, akár a méhedre is rámehet!
Nagyszerű hüvelykúpokat lehet kapni már vény nélkül is, de ezt csak annak ajánlom, aki rutinos.
Tehát inkább menj el orvoshoz!
Hülye az, aki nem kezeli, két okból is. Az egyik az, hogy a nem kezelt hüvelygomba tényleg okozhat meddőséget, ráadásul elég közérzetromboló, hiszen hihetetlenül viszket és csíp....
Másrészt ha ezzel elmész uszodába, strandra, ráülsz a wc-re vagy megfogod a kilincset úgy, hogy nem mostál kezet, más nők is elkaphatjk tőled a fertőzést. Lábgombával ugyanez a helyzet, nem véletlenül mondják, hogy idegen helyen papucsban zuhanyozzunk.
ha magától elmúlik, akkor nemvalószínű.
(nekem már múlt el magától:D mire eljutottam az orvoshoz, közölte h semmi bajom nincsen, azelőtt pedig viszketett, igaz nemvolt se folyás, se semmise, és a viszketés is tűrhető volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!