Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet meglesz, amikor nődokiho...

Lehet meglesz, amikor nődokihoz megyek. Ez baj?

Figyelt kérdés
Tök nem én intézem a dolgot és nem merek szólni :( Az baj, ha úgy megyek oda, hogy pont megvan? Nem biztos, hogy pont akkor lesz meg, de erősen gyanús.
2012. dec. 15. 10:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi miatt kell menned? panaszod van? pl. Rákszűrést nem tud csinálni ha meg van.
2012. dec. 15. 10:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha megvan, akkor "nem mehetsz", vagyis mond inkább le és tetesd át az időpontot. Megesik az ilyen, nem gond, sokkal hülyébb szitu ha havi közben mész :)
2012. dec. 15. 11:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Hívd fel a dokit, hogy mit csinálj.
2012. dec. 15. 11:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon kínos, mert az van, hogy a mondjukpárom nem akarja gumival és inkább kifizeti a gyógyszert. Azért kínos ez, mert eléggé sokkal idősebb nálam, én meg 20 vagyok és nem nagyon voltam még nőgyógyásznál és ezt így nem szeretném a tudomására hozni, szóval azt kamuztam, hogy már voltam, csak félek, hogy a tudatlanságommal elszólom magamat. Ő intézi az orvost is, szóval akkor most mondjam meg neki, hogy meg lesz és nem jó? Mit csinál egyáltalán az orvos, amikor az ember lánya személyreszabott(?) fogamzásgátlót szeretne felíratni?
2012. dec. 15. 13:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátlót tud felírni :)
2012. dec. 15. 13:58
 6/9 A kérdező kommentje:
De ahhoz nem kell "nézelődnie" valamit, hogy olyat adjon, amilyen nekem kell?
2012. dec. 15. 14:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem tetesd át az időpontot.Valószínűleg fog "nézelődni",mert úgy állapítja meg,hogy milyen fogamzásgátlót írjon fel.
2012. dec. 15. 14:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Vérvételt vesz előtte ha alapos az orvos. Nálam nem volt semmi csak felírt :( De inkább hívd fel telefonon és kérdezd meg, az a biztos :)
2012. dec. 15. 18:21
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2012. dec. 29. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!