Miért jön meg a menstruációm milyen gyakran?
Figyelt kérdés
Márciusban lesz egy éve, hogy menstruálok. De most már másodjára egy hét-vagy két hét különbséggel jön meg a mensim. Most már kezdek aggódni. Normális ez így? Nem kellett volna még beállnia? (6 napos kb. a mensim, és a végétől számítva egy vagy két hét)
13/L
2012. dec. 13. 15:16
11/13 anonim válasza:
mitől őrülsz meg? a tampontól? nem hiszem :D
12/13 A kérdező kommentje:
Hát, én még ha lehetetlen is, akkor is ilyen sűrűn menstruálok, és ez nem barnázás, hanem menstruáció.
És nem használok tampont. Hogy mitől őrülök meg? Attól, hogy úgy kell sportolnom, meg mindent csinálnom, hogy közben ömlik belőlem a vér.
2012. dec. 14. 14:08
13/13 strawberryhillside válasza:
Szia, ha még csak harmadszorra jött meg ilyen gyakran az szerintem nem gond, nekem is volt ilyen, és azóta meg teljesen normálisan van. Viszont ha rendszeresen 2hetente jön meg, akkor mindenképp menj el orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!