Mit csináljak ha jövőhéten fog megjönni, de gólyatáborba megyek?
Elvileg jövőhét kedden kéne megjönnie(25.)de én pénteken megyek gólyatáborba.Most mit csináljak?Általában 5-6 nap szokott lenni.Tampont még sose használtam,nem is szeretnék,mivel szerintem az úgy a jó,ha kifolyik az anyag:)
Nem lehetne előbb meghozni,vagy leröviditeni,vagy vmi?kérlek segítsetek,nem akarom h a táborkor legyen meg!
Hidd el a tampon sokkal jobb megoldás mint azt hiszed...gondolom félsz tőle de teljesen olyan érzést biztosit mintha egyáltalán nem lenne ilyen problémád és még vizbe is mehetsz....próbáld ki hidd el kényelmesebb és tisztább érzés mintha betéttel rohangálnál. (amivel amúgy sokkal nagyobb a fertőzés veszély szerintem)
Mást nem tudok ajánlani,vagy hogy drukkolj hogy ez esetben máshogy legyen :D
Hány éves vagy?
amúgy én a tampont javaslom,mert higiénikusabb.
Sajnos nem tudsz sok mindent tenni!
Ez az élet rendje... gondold el ha egy szinkronúszó, vagy csak úszó lánynak, aki még nem használt tampont pont akkor jön meg, amikor versenye lesz... kénytelen használni, majd mind az mberek 99.9%-a rájön, hogy hoppá! Előbb kellett volna használnom, mert sokkal! higiénikusabb, kényelmesebb és jobb! Lehet, hogy késni fog most pár napot, bízz abban, ha nem én a helyedben mindenképpen kipróbálnám a tampont!
egyetértek az előttem szólókkal...
Ezzel tényleg nm tudsz mit tenni. -.-"
Nem tudod megakadályozni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!