Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi állhat a ritka,45-50 napos...

Mi állhat a ritka,45-50 napos menstruációs ciklus hátterében?

Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 12:23
 1/9 anonim ***** válasza:

Pl. hormon probléma esetleg ciszta. Az alábbi linket sem árt megnézni:

[link]

2009. aug. 21. 12:29
 2/9 anonim válasza:

hormonproblema, es ez biztos minel hamarabb menj el endokrinlogushoz

hany eves vagy ?

2009. aug. 21. 20:09
 3/9 A kérdező kommentje:
28, egy kislány anyukája
2009. aug. 21. 21:53
 4/9 anonim válasza:
Én is így vagyok ahogy te!És hát hormonzavar okozza meg ahogy a többiek is írták ciszta.Én hiába mentem endokrin dokihoz nem segít semmit annyival intézte el,hogy diétázzak azt kész!Nagyon szeretnék babát de így hogy nem segítenek soha nem lesz nekem.Azt mondják Pesten jobb az orvosok.Én Szegedre járok.
2009. aug. 24. 09:46
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Szurkolok, hogy legyen babád.Mi a Budai Meddőségi Központba jártunk, sikerrel:)
2009. aug. 24. 10:00
 6/9 anonim ***** válasza:

A szegedi hölgynek!

Amit te leírsz pajzsmirigy probléma lehet főleg ha túlsúlyod is van. Szegeden menj Csajbók Évához, nagyon jó fej, ő segít.

2009. aug. 24. 11:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Hasonló cipőben járok én is, nekem 36-42 napos a ciklusom. Most tervezek felkeresni egy dokit Szegeden, nőgyógyászt elsőrsorban. Kíváncsi vagyok mi áll a hátterében és mit javasol.

2009. aug. 24. 14:46
 8/9 anonim válasza:

9:46-os válaszoló!

Köszi hogy szurkolsz nekem,hogy legyen babánk!De lassan feladom.Sokat sírók mert nem jön össze és körülöttem lévő rokonok sorba teherbe esnek és egy jó pár osztálytársam is.Én meg nem tartok sehol!Hát igen végülis gond van a pajzsmirigyemmel de nem kaptam rá semmit!Én sajnos túlsúlyos vagyok.Csajbók Éva mondta nekem pont hogy fogyás segít csak.És ha nem fogyók le soha nem esek teherbe.Nagyon bánt ez engemet.Neked is kívánok minden jót és remélem vissza áll a ciklusod rendesen.

2009. aug. 24. 21:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Írj privit, ha segíthetek.Nekünk a mesterséges megtermékenyítés volt a járható út.Nem volt egyszerű, ráadásul a baba is 12 héttel előbb jött, de itt van:)
2009. aug. 25. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!